Mediatop Társkereső Blog Stressz Chat Zenék Építkezés Weboldal készítés Apróhirdetés Dohányzás leszokás

Dohányzás leszokás

Dohányzás leszokás újabb tippek

Ezek azok a tippek, amik érdekesek, esetleg jónak is látszanak, de nem sokat érnek. Egy hasonló portálról a lényegét kivettem és objektív választ adok rá.

1. Kutasson bármiféle indokot
Pl.: nincs kellemetlen szájszag, füstszagú ruhák, lakás, nincs köhögés, tovább él, ha leszokik a dohányzásról. Írja a szakértő.
Válaszom:
Ezeket a dohányzás indokokat, ártalmakat, (amiket a címoldalon utaltam), minden dohányos betéve ismeri. Ha ennyi lenne az egész, akkor most nem lenne ennyi dohányzó ember. Tehát ha eddig még nem tudtad, mi az ami ellenszenves a dohányzókban, vagy amiért le kellene szokni a dohányzásról, akkor most megtudtad. UFF! És láss csodát megvalósul! Szerinted őszintén  leszoknál az általad már jól ismert ártalmakról, és mint indok leszoknál a dohányzásról?

2. Ünnepléssel örüljön, hogy leszokott
Az első pont után valóban ez a második pont, amit kijelent a mester!
Válaszom:

Dohányzás leszokás újévkor?

Újabb tippek technikák a dohányzás leszokás iránt érdeklődőknek és amelyek vagy nem, vagy csak részben segíthet, de akad olyan, ami „kontra indikált”.

1., Tipp „szokás javasolni az újévet, mint világmegváltó lehetőség ez a nap tipp,  hogy többek között elhatározzuk azt is a dohányzásról leszokunk.”
Haladunk az újév felé és általában, legtöbben ilyenkor fogalmaznak meg nagy léptékű elképzeléseket a jövő évre vonatkozóan. Ezek legtöbbje jó is lehet, és a lényeg működhet is.
Kivéve éppen az újévi dohányzás leszokás fogadalmat.

Cigarettázás a terhes nőknek duplán ártalmas - dohányzás leszokás gyorsan

dohanyzas_leszokas_terhesnok_gyerekre_smoking-movies_cigaretta_0_0

A terhességem előtt én is dohányoztam. Nem voltam ugyan láncdohányos, de bulizáskor vagy stresszes időszakban elszívtam néhány cigit. A teherbeesés előtt igyekeztem leszokni róla, de amint kiderült, hogy abban a hónapban nem estem teherbe, gyorsan rágyújtottam egy úgynevezett "utolsó cigire". Abban a pillanatban viszont, amint pozitív lett a terhességi tesztem, azonnal letettem a cigit, és azóta sem nyúltam hozzá. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy soha nem is kívántam meg.

Az első időkben még gyakran álmodtam is róla. Azóta lassan négy év telt el, de néha még most is eszembe jut, hogy mi lenne, ha "megtenném", ha újra rágyújtanék. Ilyenkor ránézek a gyerekeimre (végiggondolom például, hogy nagyon szomorú lennék, ha ők is dohányoznának), és inkább elrágcsálok egy sárgarépát. Írja egy kismama.

Szívás helyett fújás

Vicces de nekem az segített, h elkezdtem zenélni egy fúvós hangszeren.

BIorezonanciás dohányzás leszokás

    Biorezonanciás technika kezelésről információ
 
A terápia bioinformatikai rendszerrel történik, amely segítségével egyedileg mérhető a nikotinfüggő paciens elektromágneses tere, majd a szokásos nikotin és kátrányfogyasztás adagjának megadásával, ezzel ellentétes, u.n. inverz biofizikai kezelés történik.   
       
    Kátrány- és nikotintartalom mérése    
     
A terápiára jelentkező magával hozza az utolsó elszívott cigarettacsikkjét, melyet a készülékbe helyezünk annak érdekében, hogy személyre szabott terápiát tudjunk adni.
A kezelés az elszívott cigaretta kátrány- és nikotintartalma pontos ismeretének felhasználásával történik.
 

DOHÁNYZÁS LESZOKÁS ELLEN MÁSKÉPP - így sehol nem olvashatta

dohányzás ártalmai, dohányzás elvonási tünetek, dohányzás leszokásAzt hogy ártalmas az egészségére, azt Ön jobban tudja, mint egy professzor, hiszen ezt hallja mindenkitől, ahogy szokás mondani, a csapból is ez folyik. Az hogy megrövidíti az életét még ez is rá van írva a dohányos dobozra. Tehát minden rosszat tud. Vagy még sem?

Én most teljesen másképpen mutatom be a dohányzás olyan következményeit, amit szintén nem igen láthatott, nem olvashatott ilyen formában. Ha eddig nem tudott fenti intelmek ellenére dönteni talán az alábbiak jobb belátásra késztetik. Senki a legjobb barátaim egyike sem mondta, hogy szokjak le.
De miért is mondták volna? Hiszen Nekik ugyanaz volt a problémájuk, mint Nekem.

HA ALÁBBIAKAT FIGYELMEN KÍVÜL HAGYJA ÖN ÖNZŐ

DOHÁNYIPAR BIZTOS HALÁLT OKOZ, MIÉRT NEM TILTJÁK BE

A dohányzás biznisz képlete röviden, Dohánygyártók = busás dollár milliárdok, állam = összeségében vesztes, dohányosok = betegség komplexum, halálozás, adózók = pénzük java dohányosok kezelésére, társadalom = legnagyobb vesztes

Kár további bonyolult elemzésekbe kezdeni, vagy folytatni, statisztikákat készíteni, mivel hülyére lett ez már jobbról-balról számolva, boncolgatva, de ettől még senki nem gyógyult meg, semmilyen veszteségét senkinek soha nem lehet  megnem történté tenni.

Küld közöségednek

Tartalom átvétel