Mediatop Társkereső Blog Stressz Chat Zenék Építkezés Weboldal készítés Apróhirdetés Dohányzás leszokás

dohányzás leszokási tippek

Dohányzás leszokás újabb tippek

Ezek azok a tippek, amik érdekesek, esetleg jónak is látszanak, de nem sokat érnek. Egy hasonló portálról a lényegét kivettem és objektív választ adok rá.

1. Kutasson bármiféle indokot
Pl.: nincs kellemetlen szájszag, füstszagú ruhák, lakás, nincs köhögés, tovább él, ha leszokik a dohányzásról. Írja a szakértő.
Válaszom:
Ezeket a dohányzás indokokat, ártalmakat, (amiket a címoldalon utaltam), minden dohányos betéve ismeri. Ha ennyi lenne az egész, akkor most nem lenne ennyi dohányzó ember. Tehát ha eddig még nem tudtad, mi az ami ellenszenves a dohányzókban, vagy amiért le kellene szokni a dohányzásról, akkor most megtudtad. UFF! És láss csodát megvalósul! Szerinted őszintén  leszoknál az általad már jól ismert ártalmakról, és mint indok leszoknál a dohányzásról?

2. Ünnepléssel örüljön, hogy leszokott
Az első pont után valóban ez a második pont, amit kijelent a mester!
Válaszom:

Könyebb letenni a cigarettát, ha az orvos is segít

 

 

cigaretta, cigaretta leszokás, cigaretta leszokás tippek, cigaretta ártalmai, dohányzás leszokás, dohányzás leszokási tippek, cigaretta ártalmas, cigaretta ártalmas hatásai, Tájékoztató háziorvosok számára

Összeállította:

Dr. Vadász Imre

"A beteg azzal teheti legtöbbet a saját egészségéért, ha abbahagyja a dohányzást. Az orvos azzal tehet legtöbbet betege egészségéért, ha segít neki ebben."

Sir John Crofton

Jól kontrollált epidemiológiai és klinikai vizsgálatok bizonyítják, hogy a cigaretta a

legfontosabb kiküszöbölhető tényező,amely kedvezőtlenül befolyásolja az emberek

egészségi állapotát.

Küld közöségednek

Tartalom átvétel