Mediatop Társkereső Blog Stressz Chat Zenék Építkezés Weboldal készítés Apróhirdetés Dohányzás leszokás

dohányzás ártalmai

DOHÁNYZÁS LESZOKÁS KÖNNYEDÉN 100% GARANCIÁVAL!

Megszabadulni egy egészség romboló függőségtől, több mint a rabszolgaságból, sokkal több mint a szabadság: mi van magasabb, mint VISSZANYERNI AZ ÉLETET!J.Dzs.Schwarcz
Dohányzás leszokása egyedülálló, végleges módszerrel
 

TÉVHITEK A DOHÁNYZÁS LESZOKÁSRÓL  

 • Bizonyítani tudom Önnek, hogy a mindenhol hangoztatott „híres” akaraterőre semmi szüksége a dohányzás leszokáshoz.
 • Igazolódik, hogy Ön nem akarat gyenge /ahogy sok helyütt ezt hangoztatják/ a dohányzás leszokás kérdésében, hanem a technikai megoldás gyenge.
 • Megtapasztalhatja, hogy erőlködésre, küzdésre itt szintén semmi szüksége nincs
 • Hihetetlennek tartja, de tapasztalhatja, a nikotin függőségén könnyedén túl léphet. "Gyenge akaraterővel" és küzdés nélkül is!
 • RÁADÁSKÉNT az eddigi leszokásain tapasztalt remegés, idegfeszültség GARANTÁLTAN nem jelentkezik. Azért lássa be nem elég, hogy garantáltan leszokik, még azt is garantálni, hogy remegés, ..stb. mentesen, még mindig gondolkodik?

                                                         Csatlakozzon Ön is a biztos módszerhez >>>

 • A magabiztossága is erősödni fog, ahogy tapasztalja, hogy a "lehetetlen" lehetségessé válik az Ön számára is. Ne higgyen tapasztalja meg és a HIHETETLEN ÉRTHETŐVÉ VÁLIK.
 • Az életében ettől nagyobb feladatot nem oldott meg és nem is fog. Mi lehetne magasabb a saját életénél?
 • Képzelje el azt az örömet, hogy mozgásterében megszűnik rengeteg akadály a dohányzás leszokásával azonnal. Egyre több helyről tiltják ki a dohányosokat, Önnel ezután már nem történhet meg.
 • Az egészségét és életét nyeri vissza, igazi teljes életet élhet, amilyent már nem is remélt.
 • Mindenki legfeljebb rész garanciát igér, vagy X% eredményességet. De ha Ön éppen X% fölött van???

Mindössze 3 feltétel és sikerül a cigi leszokás?

 1. Legyen szándéka a dohányzás leszokásra.
 2. Legyen kitartása döntésében, ami az életben maradás alapfeltétele, siker enélkül mindenben lehetetlen.
 3. Végezze el a lépésenként adott egyszerű feladatokat.
 4. Minimális befektetés az életében, mert már sokkal többet veszített, még ha kezdő is. Vesztesége milliók lesznek és az élete. AZ ÉLETE LEGJOBB BEFEKTETÉSE LESZ! Ugyanakkor Ön lehet a kizárólagos vesztes is!

MEGÉRTEM ÖNT, ha netán a sokadik "biztos" megoldás után, miért pont most sikerülne kérdést felteszi...   ezt a kétkedést kizárom:

100%-os PÉNZ VISSZAFIZETÉSI GARANCIÁT KAP!

Amennyiben a leszokás nem sikerülne visszakapja pénzét!

Csatlakozzon nem elméleti, hanem konkrét példákon keresztül is győzödjön meg - ez semmiben nem kerül.  

100% GARANCIA és nem 99%!!!
  

Az a helyzet a mindenhol alkalmazott 99%-al, hogy Ön "VÉLETLENŰL" éppen az egy százalékba esik.
Ez magyarázatot, kibúvót enged. A 100% ezzel szembe mindenkit jelent.
Ön még mindig gondolkodik?   
 

 
                                                     
Ez elég Önnek dohányzás leszokás ITT>>>

  dohányzás leszokás garantáltan, cigileszokás.Dohányzás leszokáshoz vezető út legjobb lépése itt van. A dohányzás végleges leszokására, jogvédett egyedül álló módszer. Nem tippek, technikák, pirulák, ragasztók segítségével.
Akkor mi lehet ezen kívűl?

Az egészségkárosodási megvilágításokat már úgyis unja, ezzel nem fárasztom. A legostobább tipp, ami sok helyütt:elhangzik:

 1. "Szokjon le a dohányzásról, mert ártalmas".
 2. Nem tudta elhatározni magát, nem volt ereje, idegei.... ezek az akadályok nem fogják Önt visszatartani!
 3. Ha el tudta volna dobni a cigit azonnal, ahhoz nyílván nem kell senki sem.
 4. Ha talált volna dohányzás leszokási megoldást, nem jutott volna el hozzám.<
 5. Végűl és ami a lényeg, Ön le akar szokni, a dohányzásról, ezért olvassa ezeket a sorokat és nem szórakozásból.
 6. Mivel jogosan miért is hinne Nekem bizonyítom Önnek hírlevelemben itt>>>. 

Mit ér Önnek az egészsége?
A sok pénz mindent pénzt megér, de egészséget semennyi pénz nem ad vissza.
Ha a piaci árból indulnák ki, akkor az ár 5-20.000 Ft. között mozog és ne feledjük,
legtöbbször, ismételni kell, ezáltal az ár tovább növekedhet.
JELENLEG MOST ÖN A VÉGLEGES 100% GARANTÁLT DOHÁNYZÁS LESZOKÁS MÓDSZER CSAK

9.800.-Ft  a legelőnyösebb ár

Tudom, hogy milyen gondokkal, külső és belső akadályokkal jár a dohányzás leszokás. Egy olyan egyedülálló megoldást dolgoztam ki a gyakorlatban alkalmazva, ami valóban egyedül állóan garantálja a dohányzás leszokást. A módszer maximálisan figyelembe veszi a dohányosok leszokási nehézségeit, gyötrelmeiket, amik ezzel együtt járnak. A sokszorossan kipróbált megoldásom után bátran vállalom a garanciát, ha bizonytalan lennék benne ezt nem tenném.A világhálón talált megoldások 80-90%-ot ígérnek, ne feledje itt 100% a megoldás.

ÍGY TEHÁT VALÓBAN SEMMIT SEM KOCKÁZTAT!
9.800.-Ft HELYETT

MOST

Ha figyelembe vesszük az összes konkurens ajánlatokat és garanciáit is.

EXTRA AKCIÓS ÁR:

csak 4900. Ft


...SEMMIT SEM VESZÍT, MIVEL 100% -ban GARANTÁLOM
DOHOHÁNYZÁS LESZOKÁSÁT!

Bármilyen más megoldás bizonytalan!

Adjon egy utolsó esélyt ITT>>>

Velem tart elérkezik, az utolsó cigi ideje!

A BELÉPÉS SEMMILYEN ANYAGI KÖTELEZETTSÉGGEL NEM JÁR!
BÁRMIKOR LE LEHET IRATKOZNI EGYETLEN KLIKKELÉSSEL.
 

Dohányzás ártalmai - dohányzás leszokás

Akik dohányoznak felhevült állapotukban visszatérően újévi fogadalmaik között szerepel a Dohányzás ártalmai, dohányzás leszokás, doányzás leszoktatás, dohányzás elvonási tünetek, cigaretta ártalmas hatásaidohányzás leszokás, ill. dohányzás leszoktatás valamilyen formában. 
Most eltelt időközben mi a helyzet a nikotin elvonási tünetek ellenére sikeres e az  újévi fellelkesült dohányzás leszokás fogadalom. Biztos vannak sikeresek, bár még ez az időszak, amikor visszalehet szokni a dohányzásra, ha nem vagyunk eléggé eltökéltek. Újévi dohányzás leszokás esetén vannak szintén „okos” megjegyzések, olyan szakmaiak, mint:
 

A dohányzás és életminőség

dohányzás ártalmai, dohányzás káros egészségre, doányzás egészségtelen, doányzás életminőség, dohányzás rövidebb élet,A dohányzás nem csak lerövidíti az életet, hanem annak minőségét is nagymértékben, már jóval korábban csök

DOHÁNYZÁS LESZOKÁS ELLEN MÁSKÉPP - így sehol nem olvashatta

dohányzás ártalmai, dohányzás elvonási tünetek, dohányzás leszokásAzt hogy ártalmas az egészségére, azt Ön jobban tudja, mint egy professzor, hiszen ezt hallja mindenkitől, ahogy szokás mondani, a csapból is ez folyik. Az hogy megrövidíti az életét még ez is rá van írva a dohányos dobozra. Tehát minden rosszat tud. Vagy még sem?

Én most teljesen másképpen mutatom be a dohányzás olyan következményeit, amit szintén nem igen láthatott, nem olvashatott ilyen formában. Ha eddig nem tudott fenti intelmek ellenére dönteni talán az alábbiak jobb belátásra késztetik. Senki a legjobb barátaim egyike sem mondta, hogy szokjak le.
De miért is mondták volna? Hiszen Nekik ugyanaz volt a problémájuk, mint Nekem.

HA ALÁBBIAKAT FIGYELMEN KÍVÜL HAGYJA ÖN ÖNZŐ

DOHÁNYIPAR BIZTOS HALÁLT OKOZ, MIÉRT NEM TILTJÁK BE

A dohányzás biznisz képlete röviden, Dohánygyártók = busás dollár milliárdok, állam = összeségében vesztes, dohányosok = betegség komplexum, halálozás, adózók = pénzük java dohányosok kezelésére, társadalom = legnagyobb vesztes

Kár további bonyolult elemzésekbe kezdeni, vagy folytatni, statisztikákat készíteni, mivel hülyére lett ez már jobbról-balról számolva, boncolgatva, de ettől még senki nem gyógyult meg, semmilyen veszteségét senkinek soha nem lehet  megnem történté tenni.

Dohányzás leszoktatás

Dohányzás leszoktatásra rengeteg, szinte már felsorolhatatlan dohányzás leszokás tippek, tanácsok, ötletek láttak napvilágot. Ezekbe nem akarok itt belemenni, ha valóban nemkülönféle kétséges, azaz nem garantált megoldást kinálnak ne menjen bele, amikor Önnek mi egy biztos megoldást ajánlunk teljesen kedvező áron. Most pl. nagy sláger lett az elektromos cigaretta, annak ellenére, hogy sok országban a világon tiltják a dohányzás leszokásnak ezt a formáját.
Keressen

Dohányzás leszoktatásról részletesen itt olvashat:

A dohányzás tiltás nem jelent drasztikus bevétel kiesést az államnak

Az Országos Egészségfejlesztési Intézet (OEFI) összeállítása cáfolja a NAV dohánytanulmányát, ami 50 milliárdos adóbevétel-kiesést jósolt a dohányzástilalom bevezetéséhez kapcsolódva. A külföldi példák azt mutatják, a dohányzás kitiltása a kocsmákból nem okoz drámai visszaesést a vendéglátóiparban, az adókiesés mértéke legfeljebb 7 milliárd forint lett volna az idén. Magyarországon a vendéglátóiparban legfeljebb 2-4 százalékos fogyasztáscsökkenést eredményezhet a dohányzás betiltása, és egy nyáron bevezetett szabályozás sem került volna idén hétmilliárdnál többe a költségvetésnek, állítja nemzetközi példákra hivatkozva az Országos Egészségfejlesztési Intézet tanulmánya [1].

Biztos dohányzás leszokás megoldásw nincs, büntetés erősen nő

Január 1-jén Spanyolországot is utolérte a láncreakció, amelyet Írország indított 2004 márciusában, amikor kitiltotta a dohányfüstöt leghíresebb intézményéből, az ír kocsmából. Utána egész Európában jöttek a füstmentes bárok és kávézók.

Küld közöségednek

Tartalom átvétel