Mediatop Társkereső Blog Stressz Chat Zenék Építkezés Weboldal készítés Apróhirdetés Dohányzás leszokás

leszokás cigiről

Dohányzás leszokás tíz parancsolata

A dohányzás leszokás tízparancsolata

A dohányzás leszokás -ról sikeresen befejezettek és egészségügyi szempontok alapján szakértők a következő tíz pontban foglalták össze a leghatékonyabb lépéseket a dohányzásmentes élet eléréséhez:

1. Határozza meg a dohányzás leszokás pontos dátumát, és ragaszkodjon ehhez! Tudassa környezetével a szándékát, és kérje aktív támogatásukat!

2. Szabaduljon meg hamutálcáitól, öngyújtóitól és a még fel nem bontott cigarettáitól! Mindig találjon magának elfoglaltságokat, amelyek hozzásegítik, hogy ne gondoljon a cigarettára, így könnyebb a dohányzás leszokás!

Dohányzás leszoktatás orvosi módszerrel

cigi nikotin káros, cigizés, dohányzás, hagyja abba dohányzást, leszokás a cigiről, leszokás a dohányzásról pirulával, orvosi módszer

 

Leszokás a dohányzásról

 

Ha a dohányzás elleni harcról kéne metaforákat gyűjteni, nem is tudom, vajon Sziszifusz, vagy Don Quijote alakja lenne találóbb. Olyan dolog ellen harcol az ember, amely harc eleve kilátástalan, de az ügy oly nemes, hogy feledteti a kudarcot. Nem pusztán az ellenérdekelt és rendkívül erős dohány-lobbi szerepe miatt kétes a harc kimenetele, hanem azért is, mert az emberek közel 40%-a rendelkezik egy olyan hajlammal, amelyet a tudomány függőségi hajlamként ír le.

Küld közöségednek

Tartalom átvétel