Mediatop Társkereső Blog Stressz Chat Zenék Építkezés Weboldal készítés Apróhirdetés Dohányzás leszokás

dohányzás leszoktatás elektromos cigarettával

Elektromos cigaretta betiltva, miközbe óriási üzletet

Az elektromos cigarettát többhelyen is betiltották
Dohányzás leszoktatásra - dohányzás leszokásra nem ajánlott.

2008 szeptemberében, az Egészségügyi Világszervezet kiadott egy release hirdetve, hogy nem tekinti az elektronikus cigarettát, egy legitim dohányzásról való leszokás támogatás, amely kimondja, hogy annak ismerete, "nem szigorú, és felülvizsgált. Vizsgálatokat végeztek arra vonatkozóan, hogy az elektronikus cigaretta egy biztonságos és hatékony nikotin helyettesítő terápia. Tanulmányok kimutatták, hogy ha a dohányosok nikotin elpárolgott használata, amelyek vagy kiegészítő, vagy dohányzás leszokás miatt, az elpárolgott nikotin függőséget okoz, és termel hasonló pszichológiai hatások, mint a cigaretta.

Telejs cikk: itt található

Elektromos cigaretta betiltva, miközbe óriási üzletet

Az elektromos cigarettát többhelyen is betiltották
Dohányzás leszoktatásra - dohányzás leszokásra nem ajánlott.

2008 szeptemberében, az Egészségügyi Világszervezet kiadott egy kereskedelmi forgalombahozatali közleményt, hogy nem tekinti az elektronikus cigarettát, egy legitim dohányzásról való leszoktatás támogatás, amely kimondja, hogy annak ismerete, "nem szigorú, és felülvizsgált. Vizsgálatokat végeztek arra vonatkozóan, hogy az elektronikus cigaretta egy biztonságos és hatékony nikotin helyettesítő terápia. Tanulmányok kimutatták, hogy ha a dohányosok nikotin elpárolgott használata, amelyek vagy kiegészítő, vagy dohányzás leszokás miatt, az elpárolgott nikotin függőséget okoz, és termel hasonló pszichológiai hatások, mint a cigaretta.
 

Elektromos cigiről kiderűl tiltják - Dohányzás leszokás káros vele

Mi az egészségre gyakorolt hatás?

Az elektronikus cigi hatása az egészségre eddig még tisztázatlan! Néhány e‐cigit gyártó vállalat állítása szerint ez a termék nem tartalmaz olyan káros anyagokat, amelyek a hagyományos cigaretta égése során szabadulnak fel. Többen úgyhttp://dohanyzas-leszokas.mediatop.hu/ reklámozzák az új generációs cigarettát, mint ami csökkenti a nikotinfüggőséget, habár több nemzetközi egészségügyi szervezet is ellenzi a termék dohányzás leszokás támogató eszközként történő forgalmazását.
Wiki forrrás:
Megtévesztő lenne azonban az "egészséges" jelzővel illetni az elektromos cigarettázást, hiszen a nikotin az emberi szervezetre káros, erős függőséget okozó méreg (egyébként széles körben elterjedt rovarirtószer-alapanyag). Használnak azonban olyan folyadékot is az e-cigaretta feltöltésére, mely nikotinmentes, és természetesen sokkal egészségesebb megoldás.

A teljes tárgyilagossághoz hozzátartozik, hogy  -idezet- nagybani forgalmazója az elektromos cigarettának. Így tehát ez egy visszafogott kommentárnak tekinhető, de a korrektség jelei egyértelműen.

dohányzás leszokás
csak ez segít itt>>>

Mikroprocesszoros dohányzás leszokás

A dohányzás, a cigizés leszokására mindent bevetnek, így segítségűl hívják a dohányzás leszokás, dohányzás leszoktatás, dohányzás leszoktatás elektromos cigarettával, leszokás mikroprocesszorral

technikát is.
A kezelés céljára egy ingerterápiás eszköz szolgál, amit mikroprocesszor vezérelt.
A leszokás a közlemény szerint 20 perc alatt megtörténik, ami teljesen fájdalom mentes és nincs mellékhatása.
A készülék csökkenti az elvonási tüneteket, - mely mindig bekövetkezik - és a nikotin utáni vágyat.A dohányzás, a cigizés leszokására mindent bevetnek, így segítségűl hívják a technikát is.

Küld közöségednek

Tartalom átvétel