Mediatop Társkereső Blog Stressz Chat Zenék Építkezés Weboldal készítés Apróhirdetés Dohányzás leszokás

doányzás leszoktatás

A dohányzás és életminőség

dohányzás ártalmai, dohányzás káros egészségre, doányzás egészségtelen, doányzás életminőség, dohányzás rövidebb élet,A dohányzás nem csak lerövidíti az életet, hanem annak minőségét is nagymértékben, már jóval korábban csök

A dohányzók lassabban gyógyulnak

doányzás leszoktatás, dohányzás ártalmai, dohányzás elvonási tünetek, dohányzás leszokás

A nyilvánvaló egészségkárosító hatás mellett sorra derülnek ki további „apróságok” a dohányzás negatív hatásairól. A legújabb felfedezés: aki legalább négy héttel egy operáció előtt felhagy a dohányzással, az megfelezheti a dohányosoknál tapasztalt lassú sebgyógyulási időt.

Egy-egy operáció után – legyen az kisebb, vagy nagyobb jellegű – nem mindegy, hogy mennyi ideig tart a seb gyógyulása. A dohányzók egyértelmű hátránnyal indulnak neki a regenerációnak – hangsúlyozzák a Német Pneumológiai és Tüdőgyógyászati Társaság (DGP) szakorvosai. A gyakorlat szerint a nemdohányzókkal ellentétben a „füstölgők” esetében sokkal gyakoribbnak számítanak az operációk utáni komplikációk, s a vágott seb gyógyulása is jóval lassabb – erősíti meg Dieter Köhler, a DGP tudományos szaktanácsadója, s egyben a Schmallenbergi Tüdőklinika vezetője.

Nőknek dohányzás leszokás -a nők nassolásba menekülnek

 

Dohányzásról leszokó nők sok esetben kalóriában gazdag vigaszba menekülnek, és rövid időn belül dohányzás leszokás, dohányzás elvonási tünetek, dohányzás ártalmai, doányzás leszoktatás,hízásba fognak. A nők különösen tartanak attól, hogy amennyiben leállnak a dohányzással, a mérleg egyre többet fog mutatni, s többségük pontosan ebből kifolyólag meg sem próbálkozik a leszokással. A Pittsburghi Egyetem kutatóinak egyik legfrissebb tanulmánya arról számol be, hogy az emiatt aggódó nők számára is van megoldás: a dohányzásról való leszokáshoz használt gyógyszer és a testsúly megtartásához kapcsolódva számos tanácsot adó terápia kombinációjával a nők döntő többsége plusz kilók nélkül válik füstmentessé.

 

Küld közöségednek

Tartalom átvétel