Mediatop Társkereső Blog Stressz Chat Zenék Építkezés Weboldal készítés Apróhirdetés Dohányzás leszokás

cigi leszokási tippek trükkök

Dohányzás végleges leszokására legbiztosabb módszer

Megértem, ha a dohányzás leszokás buzdítására azonnal bosszankodik és legszívesebben elküldené az illetőt melegebb éghajlatra.
Mert könnyű mondani, hogy szokjon le, de mint minden nehéz a gyakorlatban véghezvinni. Másfelől, ahogy végig néztem a lehetőségek listáját bizonytalan megoldásokat sorakoztatnak fel, ami valakinél bejön sokaknál inkább nem.

MINDEN EDDIGITŐL TELJESEN MÁS KOMPLEX
MÓDSZER GARANTÁLJA A dohányzás leszokásÁT
 

DOHÁNYIPAR BIZTOS HALÁLT OKOZ, MIÉRT NEM TILTJÁK BE

A dohányzás biznisz képlete röviden, Dohánygyártók = busás dollár milliárdok, állam = összeségében vesztes, dohányosok = betegség komplexum, halálozás, adózók = pénzük java dohányosok kezelésére, társadalom = legnagyobb vesztes

Kár további bonyolult elemzésekbe kezdeni, vagy folytatni, statisztikákat készíteni, mivel hülyére lett ez már jobbról-balról számolva, boncolgatva, de ettől még senki nem gyógyult meg, semmilyen veszteségét senkinek soha nem lehet  megnem történté tenni.

A dohányzás tiltás nem jelent drasztikus bevétel kiesést az államnak

Az Országos Egészségfejlesztési Intézet (OEFI) összeállítása cáfolja a NAV dohánytanulmányát, ami 50 milliárdos adóbevétel-kiesést jósolt a dohányzástilalom bevezetéséhez kapcsolódva. A külföldi példák azt mutatják, a dohányzás kitiltása a kocsmákból nem okoz drámai visszaesést a vendéglátóiparban, az adókiesés mértéke legfeljebb 7 milliárd forint lett volna az idén. Magyarországon a vendéglátóiparban legfeljebb 2-4 százalékos fogyasztáscsökkenést eredményezhet a dohányzás betiltása, és egy nyáron bevezetett szabályozás sem került volna idén hétmilliárdnál többe a költségvetésnek, állítja nemzetközi példákra hivatkozva az Országos Egészségfejlesztési Intézet tanulmánya [1].

Biztos dohányzás leszokás megoldásw nincs, büntetés erősen nő

Január 1-jén Spanyolországot is utolérte a láncreakció, amelyet Írország indított 2004 márciusában, amikor kitiltotta a dohányfüstöt leghíresebb intézményéből, az ír kocsmából. Utána egész Európában jöttek a füstmentes bárok és kávézók.

Állam dohányzás leszokás ellen, vagy mellet van?

Ha a közvetlen be- és kifizetéseket nézzük, az államnak kétszer akkora bevétele származik a dohányipartól, mint cigi leszokási tippek trükkök, dohányzás ártalmai, dohányzás leszokás, dohányzás leszoktatásamennyi kiadást okoz a dohányzás. 1999-ben a költségvetés 131 milliárd, 2000-ben 155 milliárd forintot szerzett a dohányipari termékek jövedéki adójából és áfájából, míg körülbelül 74 milliárdot költött a dohányzás következményeinek orvoslására (betegségek kezelése, gyógyszerek, tűzkárok elhárítása). Ez derül ki abból a tanulmányból, amelyet a Magyar Dohányipari Szövetség rendelt meg tavaly a KPMG-től.

Telnek a temetők, telik a kassza?

Csehországban nagy vihart kavart az a Philip Morris megbízásából készült tanulmány, amely azt mutatta ki, hogy a költségvetés jól jár a dohányosok korai halálával. Az Arthur D. Little International elemző cég azt állította, hogy az ország költségvetése 1999-ben 147 millió dollárt nyert azon, hogy az időnek előtte meghalt dohányosoknak nincs többé szükségük

Küld közöségednek

Tartalom átvétel