Mediatop Társkereső Blog Stressz Chat Zenék Építkezés Weboldal készítés Apróhirdetés Dohányzás leszokás

Cigi káros hatása

Elektromos cigaretta betiltva, miközbe óriási üzletet

Az elektromos cigarettát többhelyen is betiltották
Dohányzás leszoktatásra - dohányzás leszokásra nem ajánlott.

2008 szeptemberében, az Egészségügyi Világszervezet kiadott egy kereskedelmi forgalombahozatali közleményt, hogy nem tekinti az elektronikus cigarettát, egy legitim dohányzásról való leszoktatás támogatás, amely kimondja, hogy annak ismerete, "nem szigorú, és felülvizsgált. Vizsgálatokat végeztek arra vonatkozóan, hogy az elektronikus cigaretta egy biztonságos és hatékony nikotin helyettesítő terápia. Tanulmányok kimutatták, hogy ha a dohányosok nikotin elpárolgott használata, amelyek vagy kiegészítő, vagy dohányzás leszokás miatt, az elpárolgott nikotin függőséget okoz, és termel hasonló pszichológiai hatások, mint a cigaretta.
 

Elektromos cigiről kiderűl tiltják - Dohányzás leszokás káros vele

Mi az egészségre gyakorolt hatás?

Az elektronikus cigi hatása az egészségre eddig még tisztázatlan! Néhány e‐cigit gyártó vállalat állítása szerint ez a termék nem tartalmaz olyan káros anyagokat, amelyek a hagyományos cigaretta égése során szabadulnak fel. Többen úgyhttp://dohanyzas-leszokas.mediatop.hu/ reklámozzák az új generációs cigarettát, mint ami csökkenti a nikotinfüggőséget, habár több nemzetközi egészségügyi szervezet is ellenzi a termék dohányzás leszokás támogató eszközként történő forgalmazását.
Wiki forrrás:
Megtévesztő lenne azonban az "egészséges" jelzővel illetni az elektromos cigarettázást, hiszen a nikotin az emberi szervezetre káros, erős függőséget okozó méreg (egyébként széles körben elterjedt rovarirtószer-alapanyag). Használnak azonban olyan folyadékot is az e-cigaretta feltöltésére, mely nikotinmentes, és természetesen sokkal egészségesebb megoldás.

A teljes tárgyilagossághoz hozzátartozik, hogy  -idezet- nagybani forgalmazója az elektromos cigarettának. Így tehát ez egy visszafogott kommentárnak tekinhető, de a korrektség jelei egyértelműen.

dohányzás leszokás
csak ez segít itt>>>

Érelmeszesedésre káros a dohányzás

cigi nikotin káros, dohányzás ártalmas, dohányzás egészségtelen, dohányzásról leszokniA dohányzás az érelmeszesedés kiemelt rizikófaktora. A belélegzett dohányfüstben több száz mérgező anyag van, közülük talán a legfontosabb a nikotin, a szénmonoxid és a kátrány. Hatásukra megváltozik a vér összetétele, növekszik a rög kialakulásának veszélye, csökken a védő (HDL)

Dohányzás káros a szívre

cigi szexulaitás, dohányzás káros egészségre, dohányzás leszokás,  Dohányzás káros szívre, merevedési zavar dohányzás,A kanadai McMaster Egyetem orvostudományi karának kutatói 52 ország szakembereivel együttműködve gyakorlatilag a világ összes tájára kiterjedő elemzést végeztek a dohányzási szokások és a szívinfarktus közötti kapcsolatról. Összesen 27 ezer ember adatait dolgozták fel, és a dohányzási szokásaik mellett kitértek a táplálkozásra és az életkorra is.

A dohányzás ártalmas az agyműködésre

cigi szexulaitás, dohányzás káros egészségre, dohányzás leszokás, dohányzás agyra memoriazavar, Dohányzás merevedési zavarokSzámos tanulmány jelent már meg a dohányzás egészségre káros voltáról és kockázatairól, egy újabban készült kutatásból kiderül, hogy a dohányzás az IQ-ra is hatással van. Aberdeeni és edinburghi kutatók azt vizsgálták, hogyan változtak a dohányosok és a nem dohányosok kognitív képességei, és öt különböző teszt alapján megállapították, hogy a dohányosok sokkal rosszabbul teljesítettek.

Csontritkulást is okoz a dohányzás

cigi szexulaitás, dohányzás káros egészségre, dohányzás leszokás, dohányzás csontritkulás, Dohányzás merevedési zavarokdohányzás a csontritkulás egyik rizikófaktora. Bizonyítást nyert, hogy a dohányzás kimondottan ártalmas a csontozatra, különösen azoknál, akik genetikailag hajlamosak az oszteoporosisra. A nők csontozata jóval érzékenyebb a nikotin hatására, mint a férfiaké. Több tanulmány is rámutat, hogy a dohányzás sieteti a csontvesztés folyamatát, és növeli a csípő-, csigolya-és alkari törések rizikóját.

Köhögés jelzi a veszélyt

cigi szexulaitás, dohányzás káros egészségre, dohányzás leszokás, dohányzás köhögés, Dohányzás merevedési zavarokA dohányzásba nem csak a betegek szoktak belehalni, hanem az orvosok is. Alig hihető, hogy a fenti igazságot csak most ismerték fel a brit háziorvosok, ám az tény, hogy az utóbbi időben arányaiban sokkal több angliai alapellátó szokott le a dohányzásról, mint ahányan az unió más országaiban dolgozó kollégáik közül.

A dohányzás a magzatra is veszélyes

cigi szexulaitás, dohányzás káros egészségre, dohányzás leszokás, Dohányzás merevedési zavarok, dohányzás magzatra veszélyes,A dohányzás csak a terhesség első három hónapjában jelent veszélyt a magzatra.

Ha az anya a terhesség bármely időszaka alatt dohányzik, nő a magzati halálozás, a vetélés, a koraszülés és a szülés körüli halálozás gyakorisága. A várandós időszak alatti anyai dohányzás a magzati fejlődés visszamaradását idézi elő.

Passzív dohányzás is ártalmas

cigizés okai, dohányzás káros egészségre, dohányzás káros hatásai, give up smoking, dohányzás ártalmai,Régóta tudjuk, hogy a passzív dohányzás is növeli a légzőrendszer megbetegedésének a kockázatát, mutat rá egy nemzetközi tanulmány...A tanulmány szerint a másodlagos dohányzás a világ számos pontján különbözik egymástól.

Dohányzás merevedési zavarok oka lehet

dohányzás káros egészségre, dohányzás leszokás, Dohányzás merevedési zavarok, cigi szexulaitás, Akinek a szívbetegségek, a stroke, vagy a tüdőrák megjelenésének fokozott veszélyei eddig nem jelentettek volna elég fenyegetést ahhoz, hogy leszokjon, talán most majd meggondolja: a napi egy doboznál kevesebb cigarettát fogyasztók körében 24%-kal, az ennél többet dohányzóknál pedig akár 39%-kal is nőhet a merevedési zavarok kialakulásának kockázata.
A philadelphiai Temple University School of Medicine munkatársai több mint 8000, 16 és 59 év közötti ausztrál férfit vontak be új tanulmányukba, amely a Tobacco Control című folyóiratban jelent meg. Az eredmények szerint a

Küld közöségednek

Tartalom átvétel