Mediatop Társkereső Blog Stressz Chat Zenék Építkezés Weboldal készítés Apróhirdetés Dohányzás leszokás

cigarettázás okai

Cigarettázás a terhes nőknek duplán ártalmas - dohányzás leszokás gyorsan

dohanyzas_leszokas_terhesnok_gyerekre_smoking-movies_cigaretta_0_0

A terhességem előtt én is dohányoztam. Nem voltam ugyan láncdohányos, de bulizáskor vagy stresszes időszakban elszívtam néhány cigit. A teherbeesés előtt igyekeztem leszokni róla, de amint kiderült, hogy abban a hónapban nem estem teherbe, gyorsan rágyújtottam egy úgynevezett "utolsó cigire". Abban a pillanatban viszont, amint pozitív lett a terhességi tesztem, azonnal letettem a cigit, és azóta sem nyúltam hozzá. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy soha nem is kívántam meg.

Az első időkben még gyakran álmodtam is róla. Azóta lassan négy év telt el, de néha még most is eszembe jut, hogy mi lenne, ha "megtenném", ha újra rágyújtanék. Ilyenkor ránézek a gyerekeimre (végiggondolom például, hogy nagyon szomorú lennék, ha ők is dohányoznának), és inkább elrágcsálok egy sárgarépát. Írja egy kismama.

A Dohányzás világ jelenség

cigarettázás okai, cigizés, cigizés megelőzése, dohányzás, dohányzás káros hatásai, leszokás dohányzásról,Magyarországon majd minden harmadik ember dohányzik, az ország világelső a tüdőrák és torokrák okozta halálozásban. Ezért az Amerikai Magyar Orvosszövetség a dohányzás elleni küzdelemben óriási tapasztalatokkal rendelkező, nemzetközi hírű amerikai és az Egyesült Államokban élő magyar származású szakemberek részvételével szervezett kétnapos konferenciát a dohányzás egészségügyi, gazdasági és társadalmi hatásairól. A rendezvény nem titkolt célja a hasznos ismeretek és tapasztalatok megosztása, a szervezők delegációját az egészségügyi miniszter is fogadja majd.

Küld közöségednek

Tartalom átvétel