Mediatop Társkereső Blog Stressz Chat Zenék Építkezés Weboldal készítés Apróhirdetés Dohányzás leszokás

admin blogja

Dohányzás leszokás újévkor?

Újabb tippek technikák a dohányzás leszokás iránt érdeklődőknek és amelyek vagy nem, vagy csak részben segíthet, de akad olyan, ami „kontra indikált”.

1., Tipp „szokás javasolni az újévet, mint világmegváltó lehetőség ez a nap tipp,  hogy többek között elhatározzuk azt is a dohányzásról leszokunk.”
Haladunk az újév felé és általában, legtöbben ilyenkor fogalmaznak meg nagy léptékű elképzeléseket a jövő évre vonatkozóan. Ezek legtöbbje jó is lehet, és a lényeg működhet is.
Kivéve éppen az újévi dohányzás leszokás fogadalmat.

Dohányzás ártalmai - dohányzás leszokás

Akik dohányoznak felhevült állapotukban visszatérően újévi fogadalmaik között szerepel a Dohányzás ártalmai, dohányzás leszokás, doányzás leszoktatás, dohányzás elvonási tünetek, cigaretta ártalmas hatásaidohányzás leszokás, ill. dohányzás leszoktatás valamilyen formában. 
Most eltelt időközben mi a helyzet a nikotin elvonási tünetek ellenére sikeres e az  újévi fellelkesült dohányzás leszokás fogadalom. Biztos vannak sikeresek, bár még ez az időszak, amikor visszalehet szokni a dohányzásra, ha nem vagyunk eléggé eltökéltek. Újévi dohányzás leszokás esetén vannak szintén „okos” megjegyzések, olyan szakmaiak, mint:
 

BIorezonanciás dohányzás leszokás

    Biorezonanciás technika kezelésről információ
 
A terápia bioinformatikai rendszerrel történik, amely segítségével egyedileg mérhető a nikotinfüggő paciens elektromágneses tere, majd a szokásos nikotin és kátrányfogyasztás adagjának megadásával, ezzel ellentétes, u.n. inverz biofizikai kezelés történik.   
       
    Kátrány- és nikotintartalom mérése    
     
A terápiára jelentkező magával hozza az utolsó elszívott cigarettacsikkjét, melyet a készülékbe helyezünk annak érdekében, hogy személyre szabott terápiát tudjunk adni.
A kezelés az elszívott cigaretta kátrány- és nikotintartalma pontos ismeretének felhasználásával történik.
 

DOHÁNYZÁS LESZOKÁS ELLEN MÁSKÉPP - így sehol nem olvashatta

dohányzás ártalmai, dohányzás elvonási tünetek, dohányzás leszokásAzt hogy ártalmas az egészségére, azt Ön jobban tudja, mint egy professzor, hiszen ezt hallja mindenkitől, ahogy szokás mondani, a csapból is ez folyik. Az hogy megrövidíti az életét még ez is rá van írva a dohányos dobozra. Tehát minden rosszat tud. Vagy még sem?

Én most teljesen másképpen mutatom be a dohányzás olyan következményeit, amit szintén nem igen láthatott, nem olvashatott ilyen formában. Ha eddig nem tudott fenti intelmek ellenére dönteni talán az alábbiak jobb belátásra késztetik. Senki a legjobb barátaim egyike sem mondta, hogy szokjak le.
De miért is mondták volna? Hiszen Nekik ugyanaz volt a problémájuk, mint Nekem.

HA ALÁBBIAKAT FIGYELMEN KÍVÜL HAGYJA ÖN ÖNZŐ

DOHÁNYIPAR BIZTOS HALÁLT OKOZ, MIÉRT NEM TILTJÁK BE

A dohányzás biznisz képlete röviden, Dohánygyártók = busás dollár milliárdok, állam = összeségében vesztes, dohányosok = betegség komplexum, halálozás, adózók = pénzük java dohányosok kezelésére, társadalom = legnagyobb vesztes

Kár további bonyolult elemzésekbe kezdeni, vagy folytatni, statisztikákat készíteni, mivel hülyére lett ez már jobbról-balról számolva, boncolgatva, de ettől még senki nem gyógyult meg, semmilyen veszteségét senkinek soha nem lehet  megnem történté tenni.

A dohányzás leszokásának érezhető előnyei

Az utolsó cigaretta elszívását követően

  • pénzt takarít meg
  • nem károsítja tovább a közvetlen környezetében élők egészségét
  • a vérnyomás normális értékre csökken
  • a szapora szívműködés lassul
  • a kéz és a láb hőmérséklete emelkedik
  • a vérben lévő szénmonoxid kiürül
  • a vér oxigéntartalma emelkedik
  • csökken a szívroham, szívinfarktus veszélye
  • a légutak kitágulnak, könnyebb lesz a légzés
  • javul a fizikai teljesítőképesség

Magas vérnyomásra hajlamosít a dohányzás is

cigizés okai, dohányzás káros egészségre, dohányzás káros hatásai, első cigi, give up smoking, leszokás dohányzásról, rászokás a dohányzásraTalán már a legtöbben a leggyakrabban előforduló magas vérnyomásra vezethető okokat ismerjük, hiszen gyakorta ismétlődnek, m

Küld közöségednek

Tartalom átvétel